K1RÁLYSPORT
kiralysport.hu
“ Az alázatos munkával fejlödik a személyiséged. A sikerhez karakter kell, mely erösíti a csapatmunkát. Nincs lehetetlen küldetés! ”- Király Gábor -

KIRÁLYSportlétesítmény

Ajánló

A KIRÁLY Sportlétesítmény, Szombathely nyugati oldalán, 45 000 négyzetméternyi területen helyezkedik el. A sportcentrumban a fő szerepet a labdarúgás kapja. Az UEFA szabványnak megfelelő centerpálya mellett, egy edzőpálya, három füves edzőterület, egy beton-, és két salakborítású labdarúgó pálya áll a bérlők rendelkezésére.

kiralysportletesitmeny.hu

KirályKapusiskola

Ajánló

A Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola 2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítson a tehetséges, 10-21 év közötti fiatal kapusoknak. Az iskolai szünetekhez igazodva tavasszal, nyáron és ősszel szervezünk három napos bentlakásos táborokat. 2014 szeptemberétől pedig már hetente is van lehetőség az iskola kapusedzésein részt venni Szombathelyen a KIRÁLY Sportlétesítményben. A Bayer Leverkusennal partneri kapcsolatban állunk.

kapus.eu

KIRÁLYSportegyesület

Ajánló

A KIRÁLY Szabadidősport Egyesület 2006-ban alakult meg Szombathelyen. Hitvallásunk, hogy a mozgás, a sport öröme és a kemény munka csak SIKER-t hozhat.
Egyesületünkben elsősorban a labdarúgásra fektetjük a fő hangsúlyt, közel 100 igazolt labdarúgóval rendelkezünk.

kiralysportegyesulet.hu

Király Gáboroldala

Ajánló

Király Gábor a magyar labdarúgó válogatott kapusa 92 alkalommal húzta magára a nemzeti mezt. Az örök ranglistán a harmadik, a kapusok között az első helyen áll a rekorder sportoló. Nevelő egyesülete a Szombathelyi Haladás, majd játszott a Hertha BSC, a Crystal Palace, a Burnley, az 1860 München színeiben, jelenleg a Fulham játékosa. 760 hivatalos mérkőzés van Király Gábor háta mögött.

kiralygabor.eu